Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiv!

Nekad oduzimao dah ženama, a sada mu je glavni 'adut' podbradak

Keanu Reeves (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
20.05.2013.
u 12:06

Keanu Reeves na Filmskom festivalu u Cannesu predstavlja svoj film "Man of Tai Chi". Glumac je obrijao gustu bradu i pokazao podbradak, ali i višak kilograma.

Glumac Keanu Reeves ostao nam je u sjećanju po filmovima Matrix i Brzina, iz kojih ga pamtimo kao isklesanog frajera koji je ženama oduzimao dah. No, 48-godišnji Keanu danas svakako izgleda drukčije. I to ne bolje. 

U Cannesu je pozirao pred objektivima fotoaparata, a predstavlja svoj film "Man of Tai Chi". Keanu se dugo skrivao iz brade, no za premijeru filma odlučio ju je obrijati pa je tako otkrio podbradak. Keanu je nabacio i koji kilogram viška. 

>> Bullock i Reeves nakon 17 godina prijateljstva u ljubavnoj vezi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije