Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada su ljubavni par

Bullock i Reeves nakon 17 godina prijateljstva u ljubavnoj vezi

sandra
Pixsell
14.11.2011.
u 13:25

Sandra i Keanu glumili su zajedno u filmu "Brzina", a nakon što se ona prošle godine rastala od Jesseja Jamesa, Keanu je bio jedan od rijetkih prijatelja kojima je Sandra dopustila da je posjećuju.

Dugih 17 godina Sandra Bullock i Keanu Reeves bili su samo prijatelji koji su se hrabrili u najtežim životnim situacijama, a sada su si napokon dali priliku za nešto više. Tako je izvor potvrdio da je par od prošlog mjeseca u ljubavnoj vezi u kojoj uživa.

– Svi oni koji nisu znali da su skupa mogli su se u to uvjeriti prošli mjesec (listopad) kada su bili na zajedničkoj večeri. Super im je zajedno i većinu vremena provode ignorirajući druge i posvećujući se samo sebi – rekao je izvor.

Sandra i Keanu glumili su zajedno u filmu "Brzina", a nakon što se ona prošle godine rastala od Jesseja Jamesa, Keanu je bio jedan od rijetkih prijatelja kojima je Sandra dopustila da je posjećuju. Poslije toga Sandru su mediji povezivali s Ryanom Reynoldsom, a Keanua sa Charlize Theron. No glumci su sada odlučili da je vrijeme za njihovu ljubavnu priču.

Komentara 2

ZG
ZGexil
16:38 14.11.2011.

simpatican i skladan par. vidjelo se to i u filmu speed (brzina). neka im je sretno, odgovaraju jedno drugome.

JS
jsveric
19:21 14.11.2011.

Dragi su mi oboje kao glumci. Možda im se posreći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije