Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo prirode

Nakon ovoga, zaista ćete mrziti slavnu manekenku!

heidi klum
Foto: Instagram
1/6
23.01.2015.
u 20:36

Mislili biste da se odriče svih gastro užitaka. No, upravo suprotno. Ova ljepotica na Instagramu je otkrila kako obožava jesti palačinke s Nutellom

Iako ima 41 godinu te je rodila četvero djece, Heidi Klum još uvijek reklamira donje rublje.

Mislili biste da se odriče svih gastro užitaka. No, upravo suprotno. Ova ljepotica na Instagramu je otkrila kako obožava jesti palačinke s Nutellom. Ovaj čokoladni užitak ima 100 kalorija u samo jednoj čajnoj žličici.

Na Instagramu je čokoladnom palačinkom poželjela prijateljima dobro jutro. U svakom slučaju, svaka čast Heidi. Uživati u Nutelli i imati takvo tijelo. Čudo prirode.

>>Jedna od najljepših žena na svijetu prisjetila se mladosti. Prepoznajete li je?

>>Plavokosa zavodnica više nije na listi najpoželjnijih svijetskih udavača

Ključne riječi

Komentara 5

DE
dejo60
06:51 24.01.2015.

A zašto bi ju zamrzili?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:17 24.01.2015.

Nikad je nisam ni volio...Ali da bi zamrzio jadnu mrsavu zenu samo zato jer voli notelu....pa zbog toga je i ISIS voli....

Avatar morski covik 3
morski covik 3
12:03 24.01.2015.

sad je jos vise vonin... a ko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije