Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva lokacija

'Najdalje mjesto na Zemlji': Metallica svira na Antarktici!

Metallica
Željko Hladika/PIXSELL
27.10.2013.
u 14:17

"U preko 30 godina postojanja našeg benda imali smo nevjerojatnu sreću posjetiti svaki kutak Zemlje, osim jednog...", napisali su iz benda na svojoj službenoj stanici.

Legende heavy metala iz benda Metallica odsvirati će koncert na Antarktici kao dio reklamne kampanje sponzorirane od strane Coca Cole, piše Click Orlando.

\"U preko 30 godina postojanja našeg benda imali smo nevjerojatnu sreću posjetiti svaki kutak Zemlje, osim jednog...\", napisali su iz benda na svojoj službenoj stanici.

Bend će 8. prosinca svirati blizu pristaništa za helikoptere u stanici Carlini na Južnom polu. U prosincu je vrhunac ljeta na u južnoj hemisferi pa će Metallica svirati u najtoplijem dijelu godine.

>>Uz njih ste sigurno plesali - Ovo su najbolje rock balade 90- ih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije