Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo je?

Velika tajna iz prošlosti Jay Z-a uništila je njegov brak s Beyonce

Beyonce i Jay Z
Foto: Twitter
1/5
19.01.2017.
u 09:53

Najmoćniji par glazbene industrije navodno već neko vrijeme živi odvojeno, a činjenica da Jay Z ima i 23-godišnjeg sina bila je kap koja je prelila čašu

Radar Online piše kako je brak Beyonce i Jay Z-a zaista gotov jer je pjevačica otkrila šokantne detalje o svom suprugu. Naime, 23-godišnji Rymir Satterthwaite tvrdi da je Jay Z njegov otac te da slavni reper odbija obaviti test očinstva i priznati ga. 

Rymir sada tvrdi i kako je njegova mama bila tinejdžerica u vrijeme kad je zatrudnjela s tada 22-godišnjim Jay Z-em i to je bio samo još jedan od povoda za sukob između Jay Z-a i Beyonce i kap koja je prelila čašu. Najmoćniji par glazbene industrije navodno se u zadnje vrijeme stalno svađa i već dulje razdoblje živi odvojeno. 

Uzrok su njihovih nesuglasica, pišu tabloidi, reperove izvanbračne avanture. Ako se odluče rastati, bit će to jedan od najskupljih razvoda.

>> Beyonce najavila rat Kim Kardashian: Patetična si i netalentirana

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
11:54 20.01.2017.

mene ne bi smetalo da mi muž ima djete iz mladosti al bi da ne želi otići na DNA test za utrvrđivanje očinstva, to je nisko i jadno, i što se može dogoditi, možda sazna da dotičniti niti nije njegov sin.

JE
jelenarozga
11:53 21.01.2017.

Ovi su već dosadni, rasteli su se već 100 000 000 puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije