Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Mila Horvat: Sve loše je napokon iza mene!

mila horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
05.06.2015.
u 09:42

Lijepa voditeljica izgledala je izvrsno u zagrebačkom hotelu Westin, u toaleti dizajnerice Matije Vuice, a imala je više razloga za osmijeh

Sportska novinarka Mila Horvat pojavila se u javnosti na tradicionalnoj dodjeli Nogometnog Oscara, prestižne nagrade koju dodjeljuju svi igrači i treneri klubova Prve HNL u organizaciji Hrvatske udruge Nogometni sindikat i jedinog hrvatskog sportskog dnevnika Sportskih novosti. Voditeljica je vodila svečanost, a tijekom dodjele rođendan joj je čestitao trener Niko Kovač te joj predao buket.

Lijepa voditeljica izgledala je izvrsno u zagrebačkom hotelu Westin, u toaleti dizajnerice Matije Vuice, a imala je više razloga za osmijeh. Nakon tri tjedna boravka u bolnici, u javnosti se pojavila na svoj 34. rođendan, a o svemu je progovorila za tportal.

– Ovo je poseban dan za mene ne samo zbog rođendana, već i povratka ''među žive'' nakon bolovanja. Dobro sam i bit ću samo još i bolje. Sve loše je napokon iza mene. I to mi je najveći poklon. Rođendan ću u dobrom dijelu provesti radno, a onda u privatnom, malom okruženju vidjeti i zagrliti sve svoje drage ljude koje nisam uspjela vidjeti posljednjih tjedana, a koji su mi bili velika podrška. Presretna sam zbog svega toga – rekla je Mila. Voditeljica je u posljednje tri godine imala tri operativna zahvata, a posljednji je izveden početkom svibnja.

>>Mila Horvat operirana preksinoć u Zagrebu

>>Mila Horvat ponovno završila na operaciji

Ključne riječi

Komentara 7

LI
liliZG
11:37 05.06.2015.

sretno Mila!

DU
Deleted user
12:08 05.06.2015.

sritno van bilo!

LA
LaurenceofArabia
12:23 05.06.2015.

Zelimo ti sve dobro Mila! Glavu gore, dolaze bolji dani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije