Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka s pozornice

Mate Mišo Kovač: Milanoviću ne bih dao ni da vozi moj stari auto

mišo kovač  (1)
Nel Pavletić/PIXSELL
07.05.2013.
u 10:05

Mišo je u stuttgartskoj Porsche Areni komentirao kako se aktualna hrvatska vlast vozi u limuzinama dok narod kopa po kantama za smeće

Mate Mišo Kovač s pozornice Porsche Arene u Stuttgartu poručio je premijeru Zoranu Milanoviću kako mu ne bi dao da vozi ni njegov stari automobil.

– Na kraju ne bih mu dao ni da vozi moj stari auto – škatulju, a ne da se tamo vozaju u skupim limuzinama dok narod skapava od gladi i kopa po kantama za smeće. Ali ne bojmo se jer ima nas kao što sam na početku rekao četiri milijuna, a kad popizdimo onda djeluje kao da nas ima 40 milijuna – poručio je svojim obožavateljima Mišo, a kako piše Slobodna Dalmacija, legenda domaće estrade proplakao je cijeli koncert.

Mate Mišo Kovač publiku je podsjetio da navija za Hajduk, a da Dinamo nosi u srcu. Kako je u više navrata kazao, nije mogao suzdržati suze kada je vidio koliko ga hrvatska dijaspora nije zaboravila i kako mladi koji su rođeni u Njemačkoj svi napamet znaju njegove hitove iz sedamdesetih.

 

>>Mate Mišo Kovač: Pjesme biram pola sata prije koncerta

>>Mišo Kovač: Nisam frajer zato jer pola moje pjesme otpjeva publika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije