Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Rujanfestu

Mate Mišo Kovač: Pjesme biram pola sata prije koncerta

'19.02.2009. Zagreb - Pjevac Mate Miso Kovac. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
08.08.2012.
u 22:00

Kralj estrade 17. rujna nastupa na Bundeku. Pred zagrebačkom publikom nije zapjevao dvije godine

Nakon dvije godine Mišo Kovač (71) opet pjeva pred zagrebačkom publikom. Legendarni pjevač 17. rujna nastupa na Rujanfestu, koji se od 13. do 23. rujna održava na Bundeku.

– Radujem se što ću ponovno pjevati u Zagrebu. Posebno mi je drago što će to biti na Rujanfestu jer smatram da će taj festival za nekoliko godina postati institucija – rekao nam je Mišo. Prije dvije godine \"kralj estrade\" otvorio je Rujanfest kad je s njim uglas pjevalo gotovo dvadeset tisuća obožavatelja. Koje će hitove ove godine zapjevati na Bundeku, znat će malo prije nego što stane na pozornicu.

– Repertoar s bendom uvijek dogovaram pola sata prije početka nastupa – ističe Mišo. Na koncertu će ga pratiti supruga Lidija.

– I dok se nismo poznavali, bila sam na svakom njegovu koncertu – kaže sa smiješkom. Supružnici idući tjedan putuju na odmor na Pohorje.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar MENSA
MENSA
07:22 09.08.2012.

TREBA ZNATI KAD JE "KRAJ"! Nisam nikad bio ljubitelj te glazbene "kuruze" koju je pjevao Mišo Kovač, no kako svatko ima pravo na svoj ukus tako poštujem i njega i njegove fanove. Stvar je u tome što je Mišo tolikoko "propao" u svakom pogledu, tako da su njegov i"nastupi" postali jednostavno karikaturalani. Ne znam, možda je čovjek bez love, ali ipak bi i on i oni koji ga dovode na stage trebali znati kad je stvarno "kraj" , kako bi se čovjeku sačuvalo (samo)poštovanje i da ne bude doveden u poziciju javnog ismijavanja!!

PK
puši kurac
11:21 09.08.2012.

više izgleda ko da pjeva pjesme kojih se sjeti!!

IV
Ivo34575
23:00 08.08.2012.

nestalo para od hdz-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije