Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preseksualizirana?

Majka najljepše djevojčice na svijetu: Ona je jako skromna, ne zna da je zvijezda

Kristina Pimenova
Foto: Facebook
1/3
25.12.2014.
u 14:53

Devetogodišnjoj Ruskinji Kristini Pimenovoj tepaju da je najljepša djevojčica na svijetu. Ova malena manekenka definitivno je prekrasna te je najtraženiji dječji model na svijetu

Devetogodišnjoj Ruskinji Kristini Pimenovoj tepaju da je najljepša djevojčica na svijetu. Ova malena manekenka definitivno je prekrasna te je najtraženiji dječji model na svijetu.

Već iza sebe ima brojne unosne ugovore i naslovnice, a priča o njoj obišla je svijet. Mnogi se pitaju je li malena Kristina preseksualizirana, no njena majka Glikerija Širokova se brani, govoreći kako je kćer u potpunosti zaštitila od svijeta slave. I dok njena majka to tvrdi, u isto vrijeme vodi karijeru djevojčice te njene profile na Facebooku i Instagramu, gdje sveukupno broji tri milijuna obožavatelja. Karijeru je započela s tri godine, a proslavile su je prekrasne plave oči i lijep osmijeh.

- Ona je jako skromna djevojčica, ona ne zna ništa o svojoj tituli zvijezde. Nikad nije čula riječ popularnost, jednostavno tu riječ ne rabimo kod kuće, priča Širokova. Na komentare da je djevojčica preseksualizirana te da bi trebala jednostavno biti dijete, njena majka komentira: Premlada je da bi bila seksualno eksplicitna. Ako netko nenormalno reagira na fotografije, to nije moj problem. Dodala je i da Kristina nosi samo dječju odjeću te rijetko koristi make-up.

Osim toga, kaže Glikerija, njena kćerka radi samo na biranim projektima koji joj stoga oduzimaju jako malo vremena. Osim što se bavi manekenstvom, Kristina trenira gimnastiku te ima jako naporan tempo. Ide u školu, a poslije škole ima treninge, četiri do pet sati dnevno. Jako je ambiciozna te ima samo jedan slobodan dan u tjednu.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Preseksualizirana? Tek joj je 9 godina i najmlađi je svjetski supermodel

Komentara 29

TR
trunjo
17:30 25.12.2014.

he he najjače mi je kad majka u ovom slučaju kaže za djete....jako je ambiciozna.....rofl....Ambiviozna je majka koja je namirišala lovu a djete i njene dječje "potrebe" su u drugom planu

BR
brodludjaka
15:36 25.12.2014.

Jako lijepo dijete. O seksualnosti ni govora. Nije li prije 30tak godina sve to isto prošla i Brooke Shields???

CH
chemica
14:57 25.12.2014.

Djeca na ovakav način mogu biti "lijepa" samo pedofilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije