Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivy ušla u povijest

Kći Jay-Z-a i Beyonce najmlađa je osoba na Billboardu

beyonce
Pixsell
14.01.2012.
u 16:15

Kako piše magazin Billboard, tek rođena djevojčica upisana je na ljestvici kao suradnica na pjesmi "Glory" koju je napisao njen otac i posvetio je njoj.

Beyonceina i Jay-Z-jeva kći Blue Ivy Carter tek navršava tjedan dana, a već je postala svjetski poznata beba. I to ne samo zbog poznatih roditelja nego je u tako krhkoj dobi u povijest ušla kao najmlađa osoba koja se uvrstila na legendarnu glazbenu Billboardovu ljestvicu. Naime, kako piše magazin Billboard, tek rođena djevojčica upisana je na ljestvici kao suradnica na pjesmi "Glory" koju je napisao njen otac Jay-Z i posvetio je njoj.

Ipak, Jay-Z nije prvi umjetnik koji je pjesmu koja je postala hit posvetio svojoj kćeri. Isto je 1975. učinio Stevie Wonder posvetivši pjesmu "Isn't she lovely" tek rođenoj kćeri Aishi. No ta pjesma završila je na Billboardovoj ljestvici tek kada je Aisha imala dvije godine. Dakle, Beyonceina Blue Ivy Carter brža je i važnija a da to i ne zna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije