Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje boluje

Kate Middleton čeka blizanke? Optužuju je da je premršava

kate middleton
Foto: Patrick van Katwijk/DPA/PIXSELL
1/13
29.09.2014.
u 09:22

Dok Kate u ranoj fazi trudnoće pati od jutarnjih mučnina, zbog čega je pod nadzorom liječnika, sa svih strana je optužuju kako je premršava

Nakon tri tjedna jutarnjih mučnina Kate Middleton vraća se kraljevskim dužnostima. Vojvotkinja od Cambridgea trudna je drugi put, a navodno nosi blizanke.

William i Kate već su navodno izabrali i imena kćerima, koje bi na svijet trebale doći prije sljedećeg ljeta. Trebale bi se za zvati Elizabeta i Margaret, prema kraljici Elizabeti i njezinoj sestri koja je preminula prije 12 godina.

Dok Kate u ranoj fazi trudnoće pati od jutarnjih mučnina, zbog čega je pod nadzorom liječnika, sa svih strana je optužuju kako je premršava.

Pierre Dukan, tvorac Dukanova dijete, smatra kako je Kate previše smršavjela.

– Prije je imala obraze. Sada ih nema – komentirao je Dukan.

Poznata britanska feministkinja Germaine Greer također je napala Vojvotkinju i njezin stil života.

– Ta jadna djevojka je premršava, povraća dušu i nije trebala proći kroz sve to ovako brzo – komentirala je Greer.

Foto: Chris Radburn/Press Association/PIXSELL

Chris Radburn/Press Association/PIXSELL

Prošlog je tjedna princ William tijekom službenog posjeta Malti rekao kako Kate i dalje ima vrlo jake mučnine te će proći još nekoliko tjedana da joj se stanje normalizira.

Nitko ne želi biti Kate

Prošlog je tjedna magazin Newsweek napravio istraživanje prema kojem nitko ne želi biti Kate Middleton. Tek 1 % žena reklo je kako bi voljelo da može biti Kate, dok je 89% žena reklo kako se ne bi s njom mijenjalo čak ni na jedan dan.

Prema tom istraživanju, najomiljeniji član kraljevske obitelji je princ Harry, zatim kraljica Elizabeta, a potom Kate te William.

>>Teški dani za Kate Middleton zbog druge trudnoće

>>TOP 11 poznatih trudnica plave krvi koje svi obožavaju

Komentara 6

KI
-KIKKI-
10:14 29.09.2014.

Žena izgleda normalno, a taj Dukan se baš javio, a bolesnije dijete od njegove nema...

MI
Milkica
10:42 29.09.2014.

Baš sam jutros negdje pročitala da bude se kći zvala Diana, po Williamovoj mami. Sjajno je kako novinari uvijek sve znaju.

Avatar lasta mala
lasta mala
11:26 29.09.2014.

Ne boluje nego je trudna!Šta vam je ljudi!?Nije ugodno povračati ali žena nije bolesna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije