Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila i ostala predivna

Jedna od najljepših žena na svijetu prisjetila se mladosti. Prepoznajete li je?

Heidi Klum
Foto: Instagram
1/4
23.01.2015.
u 13:00

Slavna ljepotica Heidi Klum s nestrpljenjem očekuje povratak u Australiju u koju se zaljubila prije više od 15 godina. Starim fotkama s putovanja pohvalila se na Instagramu.

Bivši supermodel Heidi Klum na svom Instagram-profilu objavila je niz fotografija iz mladosti kojima se prisjetila svog boravka u Australiji.

Heidi oduševljava svojim mladenačkim izgledom i ljepotom koja ju je prije 15 godina lansirala među najljepše manekenke na svijetu.

Manekenka, 41-godišnjakinja, fotografijama je najavila svoj povratak u Australiju koju je zadnji put posjetila davne 1999. godine.

– Prošlo je mnogo vremena. Vidimo se u nedjelju, Sydney – napisala je bivša manekenka na Instagramu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Predivna Heidi u Australiju putuje poslovno kako bi promovirala svoju novu kolekciju donjeg rublja no, kako je najavila, pronaći će vremena za posjet znamenitostima, ali i za druženje sa simpatičnim australskim životinjama – koalama i klokanima.

>>Heidi Klum ljubi 27-godišnjeg bivšeg dečka Demi Moore

>>Heidi Klum i Mel B jednako lijepe i bez šminke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije