Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snow Quenn Trophy

Janica je na Sljemenu proslavila 35. rođendan, a zbog bunde je pozitivne komentare 'zaradila' Nikolina Lacković

05.01.2017., Sljeme, Zagreb - Prva voznja muske slalomske utrke Audi FIS Svjetskog skijaskog kupa Snow Queen Trophy. Janica Kostelic, Elin Kostelic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
07.01.2017.
u 09:48

Brata Ivicu podržala je tako Janica Kostelić koja je na Sljemenu proslavila i 35. rođendan, a glasno je s njom navijala i Ivičina supruga Elin sa sinovima Ivanom i Leonom.

Bilo u Bakačevoj ulici koja je na par dana postala skijalište ili na Sljemenu, poznati su se sjatili oko događanja Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy 2017. ne bi li podržali skijaše.

Brata Ivicu podržala je tako Janica Kostelić koja je na Sljemenu proslavila i 35. rođendan, a glasno je s njom navijala i Ivičina supruga Elin sa sinovima Ivanom i Leonom. Navijao je i rukometaš Blaženko Lacković u pratnji supruge Nikoline koja je, odjenuvši trendi bundu, prikupila pozitivne komentare modnih kritičara.

Prvi put doći na skijaško natjecanje odvažila se i splitska glumica Ana Gruica dok je njezina kolegica Marija Borić poznata kao vrsna navijačica. Bivši vaterpolist Dubravko Šimenc zna koliko sportašima znači potpora publike pa Snježnu kraljicu ne propušta, a isto je i s veslačem Martinom Sinkovićem koji je na Sljeme poveo suprugu Manuelu.

U guštanju ih nije omela hladnoća i, tvrde, vrijedilo je svake minute i ponovit će ovo iskustvo i sljedeće godine. 

>>Renate Götschl pobijedila u Zagrebu, Ivica drugi, a Janica je pozdravljala publiku!

>>Ante Kostelić: Skijanje je velik sport - hladan, čist i opasan

Komentara 5

DH
dalibor.hren
11:09 07.01.2017.

Sad će, valjda, državna tajnica i maturirati!?

VK
vječni krojf
12:01 07.01.2017.

Zar si Janica ne moze o svom trosku organizirati rodjendanski party vec to mora drzava.Nije slucajno usla u politiku,novci mirisu.Pravi se u njenu cast vatromet a samo malo dalje narod kopa po smecu i trazi hranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije