Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Geržina:

Nakon slavljeničkog koncerta u Kerempuhu, suprugu vodim na romantično putovanje u Toskanu!

igor geržina
Foto: Promo foto
1/7
05.10.2015.
u 12:47

Šarmantni saksofonist Večernjem listu otkrio je romantičnu gestu kojom će razveseliti suprugu nakon velikog slavljeničkog koncerta koji će se održati 12. listopada u Kerempuhu.

Hrvatska saksofonska senzacija, kako ga od milja zovu strani radijski prezenteri, ove godine slavi trideset godina svog umjetničkog djelovanja i sviranja saksofona.

Igor Geržina poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene, a sudjelovao je na više od 100 diskografskih izdanja kao gost izvođač, autor ili producent. Ovu važnu obljetnicu proslavit će velikim slavljeničkim koncertom na kojem će mu se pridružiti poznati glazbenici poput Akija Rahimovskog, Nine Badrić, Jacquesa Houdeka i mnogih drugih s kojima je surađivao u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Rijetki znaju da se iza organizacije koncerta u Kerempuhu krije i Igorova supruga Andrea Vrban Geržina, vlasnica agencije koja je odgovorna za glazbenikove promotivne aktivnosti te organizaciju koncerata. 

Ovaj bračni par pravi je dokaz da se privatno i poslovno može itekako dobro spojiti, a da su nakon 11 godina braka i dalje zaljubljeni, dokazuju si čestim znacima pažnje i uživaju u romantičnim trenucima kad god im to poslovne obaveze dopuste. 

– Uz mnogobrojne poslovne i privatne obaveze raspored nam se opasno zgusnuo, no nakon koncerta odlučili smo si pokloniti malo odmora. U predivnoj Toskani ukrast ćemo vrijeme samo za nas – uz osmijeh je Geržina otkrio svoju romantičnu stranu.

Ulaznice za koncert Igora Geržine u Kermepuhu 12. listopada možete kupiti ovdje.

>>Igor Geržina snimio videospot s grupom Mangroove i dogovorio zanimljivu modnu suradnju

>>Dado Topić i Igor Geržina u novom singlu zagrebačkog Mangroovea

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
10:40 07.10.2015.

a on je muško u vezi ?

GR
grodar
12:05 07.10.2015.

Pa koga to zanima kud oni idu. Pa tko su oni uopce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije