Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevski razlozi

Hoće li vojvotkinja Kate zasjeniti Pippu na njezinu vjenčanju?

pippa
Press Association/Pixsell
23.07.2016.
u 10:59

Počelo se nagađati tko bi mogla biti kuma na vjenčanju

Nakon što se najpoželjnija Britanka Pippa Middleton zaručila za dugogodišnjeg dečka Jamesa, počelo se nagađati tko bi mogla biti kuma na vjenčanju.

Mnogi priželjkuju da to bude vojvotkinja Kate, no do toga vjerojatno neće doći. Razlog je što ne žele da Kate zasjeni sestru na vjenčanju.

- Pippa bi voljela da je sestra pokraj nje jer u koga bi se drugog pouzdala da sve ide po planu? No, ako je vaša sestra buduća kraljica, sigurno bi zasjenila mladenku i privukla pažnju – objasnila je Judy Wade, stručnjakinja za kraljevsku obitelj.

Tu su i djeca za koju bi se Kate morala brinuti pa bi uloga kume bila zapostavljena. Ostaje samo čekati koga će Pippa odabrati za tu važnu ulogu.

Komentara 3

RI
Rizlman
14:24 23.07.2016.

Princ Harry je zakon!

Avatar ivo587
ivo587
17:38 23.07.2016.

Kaj ovaj glumi u ovoj smješnoj obući?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:49 23.07.2016.

dobra Kate dobra Pippa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije