Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna majka

Presretna glumica postala treći put majka: 'Rođen je Tin, momak i po'

Daria lorenci flatz
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
04.02.2016.
u 13:13

Prinovi u obitelji neizmjerno su se razveselili Darijin suprug Emil Flatz te šestogodišnji blizanci Fran i Mak

Glumica zagrebačkog HNK Daria Lorenci Flatz jučer je u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici na svijet donijela svog trećeg sina. Sretnu vijest glumica je potvrdila za Story.

– Rođen je Tin, momak i po – kazala je ushićeno ponosna majka i otkrila da je dječak pri porodu bio težak 4200 grama, a dug 53 centimetra.

Prinovi u obitelji neizmjerno su se razveselili Darijin suprug Emil Flatz te šestogodišnji blizanci Fran i Mak. Sreća zbog prinove bila je tim veća s obzirom na to da se dogodilo čudo kojem se nisu nadali. Naime, liječnici su glumici zbog problema sa štitnjačom rekli kako su male šanse da će poslije blizanaca  ponovno iskusiti čari roditeljstva. Ipak, čudo se dogodilo i njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana. 

>>Ljudski je propitkivati svoju seksualnost i njome manipulirati

>>'Lulu' u HNK Zagreb režira Jernej Lorenci

Komentara 1

Avatar popajce
popajce
19:11 04.02.2016.

ziv nam i zdrav bio,skupa sa ostatkom obitelji.cestitke mami i tati za dobro obavljen posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije