Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor i uživanje

Ella Dvornik ovoga ljeta ne miruje. Evo što će raditi u Dubrovniku...

Ella Dvornik
Foto: privatni album/blog I am ella
1/2
25.07.2016.
u 09:00

Ella i njezina ekipa nastavljaju s turnejom po jadranskoj obali u potrazi za #IconicFestivalMoments, o kojima ćemo vas i dalje izvještavati

Nakon što se odlično provela na otoku Pagu i najposjećenijoj plaži u Hrvatskoj, Zrće, mlada blogerica Ella Dvornik ne miruje. 

Nastavlja svoju festivalsku avanturu po Lijepoj Našoj s Renaultovim Crossoverima. 

Ella se priprema za odlazak u Dubrovnik na Croatia Music Adventures koji se održava od 28.7.2016 do 29.7.2016., a kamo će se odvesti Renaultovim Crossover Kadjarom.

Ella i njezina ekipa nastavljaju s turnejom po jadranskoj obali u potrazi za #IconicFestivalMoments, o kojima ćemo vas i dalje izvještavati.

Sadržaj omogućio: Renault

Više informacija pronađite na: www.renault.hr

 

>>Ella Dvornik uživala je na Fresh Island festivalu. Pogledajte kako....

Komentara 19

JO
Joška
09:37 25.07.2016.

Koga zanima Ella? Svaka čast njezinom ocu, ali mala je nezanimljiva.

Avatar istovari
istovari
09:57 25.07.2016.

Po običaju neće raditi ništa....dobra vijest za sve.

DU
Deleted user
10:01 25.07.2016.

Ako častite Ellu, jel vam bar Renault plaća? Sumnjam, bar ne regularno na račun Večernjaka, inače bi pisalo PR članak! Nije li prikriveno reklamiranje zabranjeno? Ccc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije