Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prostitutke i grafiti

Divlji dečko: Biebera nisu pustili u hotel dok nije potpisao ugovor

justin bieber
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.11.2013.
u 15:52

Justin Bieber žestoko je partijao na svom nedavnom posjetu Brazilu, gdje je boravio zbog svoje svjetske turneje.

Justin Bieber žestoko je partijao tijekom nedavnog posjeta Brazilu, gdje je boravio zbog svoje svjetske turneje. Tulumarenje s brojnim djevojkama i velikom ekipom ostavljalo je hotelske sobe u rasulu, a jedan poznati hotel na Novom Zelandu odlučio se osigurati od divljanja mladog glazbenika. Prisilili su ga da potpiše ugovor koji garantira da neće dovoditi djevojke, jesti sa drugim gostima u sobi te raditi bilo kakve kontroverzne stvari.

– Justin će biti izbačen ako ne bude poštovao ugovor. Njih nije briga tko je on. Njegov menadžment, koji je imao mnoge zahtjeve od hotela, potpisao je ugovor, otkrio je izvor za britanske medije. Budući da nitko drugi u Aucklandu nije mogao zadovoljiti potrebe njegova osiguranja, morali su Bieberu zabraniti tulumarenje. U Brazilu je izazvao kaos jer je pokušao dovesti u hotel dvije prostitutke te je dio hotela pošarao grafitima.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije