Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad kraja

Demi Moore želi pola novca koji je Ashton zaradio nakon prekida

ashton kutcher
pixsell
07.03.2013.
u 16:57

Nisu skupa godinu i pol, a Demi je tek prekjučer zatražila razvod, nadala se dogovoru izvan suda

Sapunici razvoda glumaca Demi Moore i Ashtona Kutchera ne vidi se kraj jer Demi ne potpisuje razvod dok joj Ashton ne isplati polovicu od 139 milijuna kuna koje je zaradio nakon što ju je ostavio.

Otresit i ljutit

– Bio je prosječan glumac dok se nisu vjenčali. Karijera mu je procvjetala jer je bio Demin suprug – rekao je glumičin odvjetnik.

Iako su se razišli u studenom 2011., Demi Moore (50) tek je prekjučer službeno tražila rastavu. Ashton Kutcher (35) papire je predao još prije tri mjeseca, a Demi je odugovlačila jer se nadala da će se s bivšim suprugom izvan suda dogovoriti o podjeli imovine. Moore je “teška” 980, a Kutcher 930 milijuna kuna. Samo lani od serije “Dva i pol muškarca” dobio je 139 milijuna kuna.

– Bahat je i škrt. Ne da joj polovicu bogatstva jer misli da ga Demi ne zaslužuje. Iako svjetsku popularnost može zahvaliti samo njoj, smatra da joj ništa ne duguje – kaže glumičin odvjetnik. Ako se uskoro ne dogovore, imovina će se dijeliti na sudu u Los Angelesu, a kako ni jedna strana na popušta, sve upućuje na to da će upravo tako i biti. Kutcher, koji je u vezi s glumicom Milom Kunis, tijekom razgovora o izvansudskoj nagodbi bio je ljutit i otresit.

Galantan Bruce Willis

– Rekao bih čak da se držao neprijateljski. Nakon više od godinu dana pokušaja da se nagode Demi neće odustati. Odvjetnici bivših supružnika i dalje se nadaju izvansudskoj nagodbi jer bi u suprotnom sav prljav veš isplivao – kaže izvor nekad blizak paru.

Za razliku od Ashtona, bivši suprug Demi Moore Bruce Willis bio je puno galantniji. Nakon rastave njihova 13-godišnjeg braka Demi je dobila 522 mil. kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

LA
lacković
18:47 07.03.2013.

nisam znao da i amerikanci kao valutu koriste kunu, ili cijenjena novinarka smatra da smo toliko glupi da ne znamo koji je devizni tečaj USD?

DU
Deleted user
19:20 07.03.2013.

OK, nek' ste nam javili.

MA
mare0801
07:09 08.03.2013.

Dvoje očajno loših glumaca,koji slavu duguju medijskom utjecaju na karijeru,i tome što su stalno prisutni na sceni,tračerskoj naravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije