Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživali na plaži

Demi Moore ima novog, puno mlađeg dečka

demi moore
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/2
02.01.2014.
u 22:46

Demi Moore uživala je u Meksiku u društvu svog novog dečka Seana Fridaya, bubnjara grupe Dead Sara

Demi Moore uživala je u Meksiku u društvu svog novog dečka Seana Fridaya, bubnjara grupe Dead Sara. Tetovirani mladić privlačio je pažnju na plaži, gdje se provodio u Meksiku s glumicom, piše Daily Mail. Demi i Sean poznaju se od svibnja, kada je otišla na njegov koncert sa svojom 25-godišnjom kćerkom Rumer.

Upravo s Rumer i njezinim dečkom novopečeni par uživao je u odmoru i novogodišnjem dočeku. Vitka glumica zablistala je u društvu svog dečka te pokazala kako je u formi. Inače, svega je četiri godine mlađa od Seanove majke. Demi obožava mlađe muškarce, pa je tako provela nekoliko godina u braku s Ashtonom Kutcherom. Novi dečko mlađi je i od bivšeg joj muža.

>> Demi Moore i Ashton Kutcher zatečeni u ugodnom razgovoru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije