Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presudio narod

David Bowie najbolje je odjeveni Britanac svih vremena

David Bowie portal (1)
Press Association/PIXSELL
16.10.2013.
u 22:34

David Bowie najbolje je odjeveni Britanac svih vremena, barem ako je vjerovati rezultatima ankete koje je sproveo časopis BBC History.

David Bowie najbolje je odjeveni Britanac svih vremena, barem ako je vjerovati rezultatima ankete koje je sproveo časopis BBC History. Urednik časopisa Rob Attar izjavio je kako se nijedno priznanje Davidu Bowieju ne može usporediti s ovim.

Glazbenik je u anketi časopisa dobio najviše glasova čitatelja među 10 kandidata koje je predložila komisija sastavljena od modnih stručnjaka i akademika.

>>David Bowie gost na novom albumu Arcade Firea?

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije