Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije štedio

Danski princ potrošio čak deset milijuna dolara za rođendanski poklon supruzi Mary

princ Frederik
Foto: DPA/PIXSELL
23.01.2017.
u 21:38

Princ Frederik odlučio je suprugu iznenaditi i za 45. rođendan poklonio joj je otok koji je nazvao njenim imenom

Za 45. rođendan svoju suprugu Mary danski princ Frederik odlučio je iznenaditi posebnim poklonom. Kako piše New Idea i Daily Mail princ je  kupio joj je otok za koji je izdvojio deset milijuna dolara i nazvao ga je Mary.

Izvor blizak danskoj kraljevskoj obitelji kaže kako je riječ o otoku na obali Tasmanije i princ je iskoristio sve svoje pregovaračke vještine kako bi nagovorio prijašnje vlasnike da mu otok prodaju jer je znao koliko će to značiti njegovoj supruzi.

Naime Mary je rodom iz Australije i jako je vezana za domovinu i baš zbog toga je Frederik želio da to bude jedan od otok koji pripadaju ovoj otočnoj saveznoj australskoj državi. 

>>Danski kraljević spašen iz valova u Australiji

Komentara 3

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
21:54 23.01.2017.

Aaaaa dobro no, a koliko je djece danas bilo gladno...to napišite i odma usporedite koliko je djece moglo jesti za tu lovu... Je.e mi se za Danskog princa i princezu

Avatar patkovic
patkovic
22:12 23.01.2017.

predivna vremena za neke

DU
Deleted user
22:21 23.01.2017.

Još je Shakespeare prije 400 godina upozoravao, da tamo ima nešto truhlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije