Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočaranje

Clooney i Depp među najvećim filmskim podbačajima 2015.

George Clooney
Foto: Hina
26.11.2015.
u 12:05

Glumci su se pridružili Billu Murrayu i Seanu Pennu na listi najvećih ovogodišnjih hollywoodskih podbačaja koju je sastavio Forbes.

George Clooney i Johnny Depp među najvećim su zvijezdama u Hollywoodu, ali su se ove godine našli i u filmovima koji su najviše podbacili na kino-blagajnama.

Glumci su se pridružili Billu Murrayu i Seanu Pennu na listi najvećih ovogodišnjih hollywoodskih podbačaja koju je sastavio Forbes.

Komedija Billa Murraya "Rock the Kasbah" o ostarjelom rock menadžeru koji je zaglavio u Afganistanu, a kritičari su je dočekali na nož, zaradila je samo 2,9 milijuna dolara na uloženih 15 milijuna u produkciju.

Triler "The Gunman" Seana Penna, drugi je na listi neuspješnih. Film je zaradio 10,7 milijuna, a snimanje je stajalo četiri puta više.

George Clooney nije bio tako loš, ali nije uspio spasiti Disneyjevu fantaziju "Tomorrowland" koja je bila veliko razočaranje na blagajnama. Film je zaradio 200 milijuna dolara, ali je na produkciju utrošeno 190 milijuna i s jedva opravdanim proračunom na 14. je mjestu ovogodišnjih podbačaja.

Film Johnnyja Deppa, komedija "Mortdecai", zaradila je 47 milijuna dolara na uloženih 60 milijuna, što je glumca svrstalo na deseto mjesto na popisu. 

>>Slavni glumac uskoro će prvi put postati otac?

Komentara 1

JO
Joker7777
11:48 27.11.2015.

Kako može Depp biti u forbesovoj listi naj gori kad je za zadnji film black mass vec nominiran za oscara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije