Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
početak karijere

Cindy Crawford prije 30 godina: Nisam imala pojma gdje ću završiti

Cindy Crawford (1)
Foto: Twitter
1/4
07.06.2013.
u 09:10

Cindy Crawford prisjetila se svojih početaka karijere te na svom Twitter-profilu objavila fotografiju iz 1982. godine kada je sa samo 16 godina prvi put osvanula na naslovnici jednog časopisa

Cindy Crawford prisjetila se svojih početaka karijere te je na svom Twitter-profilu objavila fotografiju iz 1982. godine kada je sa samo 16 godina prvi put osvanula na naslovnici jednog časopisa.

– Moja prva naslovnica dok sam bila srednjoškolka u DeKalbu. Pozirala sam u stražnjem dvorištu svog dečka i vjerujte mi kada kažem da nisam imala pojma kuda će me ova fotka odvesti – napisala je Cindy.

Osim ove fotografije, Cindy je u zadnjih nekoliko dana objavila još neke fotografije iz svoje mladosti.

Lijepa manekenka danas ima 47 godina i majka je dvoje djece.

>> Cindy Crawford: Do 50. moram smršaviti još dva kilograma

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije