Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i ona ima loših dana

Cindy Crawford: Do 50. moram smršaviti još dva kilograma

cindy crawford
Doug Peters/Press Association/PIXSELL
31.05.2013.
u 20:29

Nekad se osjećam jako dobro u svom tijelu, a nekad ima dana kada mi jednostavno ništa ne pristaje, kaže 47-godišnja majka dvoje djece

Iako joj mnoge žene zavide na savršenoj liniji koju ima u svojoj 47. godini, Cindy Crawford nije uvijek zadovoljna svojim tijelom.

Kaže kako se osjeća kao i svaka žena te da ima dana kada joj ništa od odjeće ne pristaje.

– Ja sam normalna žena, nekad se osjećam jako dobro u svom tijelu, a nekad ima dana kada mi jednostavno ništa ne pristaje – kaže 47-godišnja majka dvoje djece.

– Odlučila sam da do 50. godine moram skinuti još dva kilograma. Želim u potpunosti biti zadovoljna svojim tijelom – dodala je.

No unatoč tome, ne može se odreći hrane koju voli jesti i pića poput vina.

>> Za nju je vrijeme stalo: Cindy Crawford izgleda senzacionalno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije