Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena legenda

Chuck Berry u 90. godini objavljuje album, prvi u 38 godina

Chuck Berry
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
18.10.2016.
u 17:57

Glazbenik je danas proslavio rođendan i najavio izlazak albuma "Chuck" koji je posvetio voljenoj Themetti i najavio da se sada može povući

Jedan od pionira rock glazbe, legendarni Chuck Berry, danas slavi 90. rođendan i upravo danas obožavatelje je razveselio informacijom da će 2017. objaviti novi album imena "Chuck". Nakon 38 godine Berry je spremio novi glazbeni materijal i rekao je da je na njemu radio dugo.

– Album posvećujem mojoj voljenoj supruzi Themetti. Draga moja, starim, dugo sam radio na ovom albumu i sada mogu u mirovinu – poručio je glazbenik. Album, na kojem je napisao i producirao većinu stvari, snimio je u rodnom St. Louisu i snimio ga je sa svojim dugogodišnjim bendom u kojem gitaru svira njegov sin Charles Berry Jr.,  a kći Ingrid Berry svira harmoniku.

>>Hugh Laurie ponudio svoju verziju retro r’n’b-ja i piano bluesa

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prarvat
23:56 18.10.2016.

Tata rokenrola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije