Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cheryl Cole

Izgledam si užasno ružno dok vježbam, ne želim se snimati

cheryl
Pixsell
20.04.2013.
u 11:09

Pjevačica ne planira izdati DVD s fitness vježbama jer se sva zacrveni i kosa joj je raščupana kada vježba. Cheryl kaže da nema šanse da se snima dok vježba

Cheryl Cole (29) kaže kako nikad ne bi izdala DVD s fitness vježbama.

 

- Izgledam užasno dok treniram. Sva se zacrvenim i kosa mi je raščupana. Nema šanse da se snimam – rekla je pjevačica koja trenutačno priprema novi singl.

Pjevačica mora puno vježbati kako bi zadržala vitak i fit izgled.

- Ona je sitna, visoka je 1,60 m  i na njenom se tijelu vidi svaki višak ili nesavršenost, iako prirodno ima lijepo tijelo. Zbog toga je svaki dan izvodila 13 različitih pokreta za ruke i noge. Umjesto da smo radile na glavnom bedrenom mišiću, ciljano smo vježbali s onim okolnima, koji povlače velik bedreni mišić pa noga izgleda manje - otkrila je prošle godine slavna holivudska trenerica Tracy Anderson koju je pjevačica zamolila za pomoć nakon što se udebljala više od pet kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije