Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ljubav Hollywooda

Brad Pitt utjehu navodno našao u Kate Hudson

Brad Pitt
Foto: Gary Mitchell/IPA/PIXSELL
1/3
30.11.2016.
u 09:29

Brad iza sebe ima dva braka i šestero djece, a Kate jedan brak i dva sina. Par se viđa u tajnosti otkako je Angelina zatražila razvod od Brada

- Kate je njegova misteriozna žena - rekao je izvor blizak Bradu Pittu pokrenuvši glasine da je glumac u tajnoj vezi s kolegicom Kate Hudson. – Postali su bliski i tajno se sastaju – rekao je izvor, no ipak nema konkretnog dokaza da je glumački par u ljubavnoj vezi.


I prije nekoliko mjeseci Kate je u “The Howard Stern Showu” progovorila tko bi mogao biti njezin odabranik: - Želim duhovitog muškarca. I koji je jako zgodan. Kada je Howard u tom kontekstu spomenuo Brada, Kate je rekla: – Da! Brad je jako, jako zgodan. 

Brad je prije Angeline Jolie bio u braku s glumicom Jennifer Aniston.

Hudson je sedam godina bila udana za rokera Chrisa Robinsona, s kojim ima sina Rydera, a razveli su se 2007. S frontmenom grupe Muse Matthewom Bellamyjem također ima sina.

>>Brad Pitt konačno se pojavio u javnosti i dao izjavu

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
19:23 30.11.2016.

Brade,sinko,Angie je bar bila zanimljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije