Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADI NA SEBI

Brad Pitt je smršavio i nikad nije bolje izgledao!

Brad Pitt
Foto: Reuters
1/4
13.01.2017.
u 12:15

Izgubio je dosta kilograma. Fokusiran je na svoje zdravlje, angažirao je kuhara koji mu priprema zdrave obroke. Također, dosta vježba, hoda i planinari, kazao je izvor magazinu Us Weekly.

Nakon objave o prekidu braka s Angelinom Jolie, Brada Pitta se rijetko može vidjeti u javnosti. Stoga je sve iznenadilo njegovo pojavljivanje na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Brad je predstavio film "Moonlight", čiji je koproducent njegova tvrtka Plan B.
Pitt je izgledao puno mlađe za svoje 53 godine, a svi su se raspisali kako nikad nije izgledao bolje.

Kuhar mu sprema zdrave obroke

– Izgubio je dosta kilograma. Fokusiran je na svoje zdravlje, angažirao je kuhara koji mu priprema zdrave obroke. Također, dosta vježba, hoda i planinari – kazao je izvor magazinu Us Weekly.

Brad očigledno želi pokazati svima, pa i uskoro bivšoj supruzi Angelini Jolie da je spreman za odgajanje njihove djece. Podsjetimo, Angie i on su početkom tjedna izdali zajedničko priopćenje u kojem su rekli da će zbog djece i obitelji svi dokumenti ostati tajni te će zbog toga angažirati i privatnog suca koji će pravedno donijeti sve odluke koji se tiču finaliziranja razvoda.

>>Nove optužbe Brada Pitta na račun Angeline Jolie, zatražio od suca da provjeri detalje

Ključne riječi

Komentara 3

IP
ipacarek
23:23 13.01.2017.

Ubile ga brige ...

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:00 14.01.2017.

bolje izgledaš čim se rješiš vraga

ŠK
Škarpina
14:14 13.01.2017.

Je be no...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije