Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliske prijateljice

Bosonoga i na koljenima Victoria Beckham pomaže Evi

eva longoria victoria beckham
Foto: Miley Cyrus/Twitter
1/3
19.11.2013.
u 09:28

Longoria se često voli pohvaliti koliko je zahvalno za jednu od najboljih prijateljica imati modnu dizajnericu

Eva Longoria i Victoria Beckham stare su prijateljice, još otkako se Posh 2007. preselila u Los Angeles. Longoria se često voli pohvaliti koliko je zahvalno za jednu od najboljih prijateljica imati modnu dizajnericu, pa nije ni čudo da se lijepa glumica rado okrene Victoriji za pomoć.

Bivša "očajna kućanica" večeras će u Londonu biti gošća na Global Gift Gala večeri, te je odabrala jednu od Victorijinih haljina, a posljednje pripreme na haljini odradila je upravo dizajnerica sama. Bosonoga i na koljenima, Posh je podrubila Evinu haljinu, pokazavši kako ipak zna šiti.

Za ovu prigodu, odabrana je duga crna haljina koja savršeno ističe Evinu vitku liniju.

>>Victoria Beckham - majstorica ženstvenih haljina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije