Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav prema konceptualnom

Borna Rajić u novom videu nadmašila samu sebe – gola vrti kosu!

borna rajić
Foto: Screenshot
1/2
28.04.2015.
u 16:50

No, video je ipak jako provokativan. Naime, Borna sjedi gola i igra se svojom bujnom, crnom kosom. U pozadini svira Brahms i njegovo djelo "Hungarian Dances" (Ungarische Tänze)

Borna Rajić odlučila je još jednom pokloniti svijetu svoj videouradak. Ovoga puta ne pjeva, čak i ne govori – samo sjedi.

No, video je ipak jako provokativan. Naime, Borna sjedi gola i igra se svojom bujnom, crnom kosom. U pozadini svira Brahms i njegovo djelo "Hungarian Dances" (Ungarische Tänze). U napetom videu u kojem Borna vrti svoju kosu, očituje se njena ljubav i tendencija prema konceptualnoj umjetnosti.

Veliki kompliment udijelila joj je i jedna od prijateljica na Facebooku, nazvavši je hrvatskom Marinom Abramović. Marina Abramović crnogorska je konceptualna umjetnica i zvijezda performansa svjetske slave.

>>Borna Rajić zapjevala 'Druže Tito, mi ti se kunemo' i udijelila savjet za zdravlje

>>Borna Rajić odlučila je zapjevati: Nakon 'Zdravo, Djevo' ukazala na opasnost od Sotone

Komentara 83

OB
ObrenM
17:06 28.04.2015.

Uvjeren sam da je ovo snimljeno tajnom kamerom u psihijatriskoj ustanovi,gdje ovu vrstu bolesnika nikad vise ne pustaju na slobodu.

DU
Deleted user
17:38 28.04.2015.

Prestala je uzimat lijekove.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:30 28.04.2015.

Ja bi prije rekel kak je ta umjetnica dugo sama i rastavljena....predugo... >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije