Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ove godine tema je kina

Golišava Beyonce i ekstravagantna Rihanna u središtu pozornosti na Met Gali

beyonce rihanna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/30
05.05.2015.
u 08:40

Održan je još jedan bal u newyorškom Metropolitan Museumu. Met Gala, kako se najčešće naziva u medijima, ove godine imao je za temu Kinu

Održan je još jedan bal u newyorškom Metropolitan Museumu. Met Gala, kako se najčešće naziva u medijima, ove godine imao je za temu Kinu.

Domaćica Anna Wintour blistala je u raskošnoj crvenoj haljini. Brojni uzvanici koji su joj dolazili redom su bili najveći svjetski celebrityji. Prestižna večer ekstravagantne mode i ovog puta je bila obilježena ekscentričnom Rihannom i golišavom Beyonce. Prve dame svjetske glazbene scene blistale su - svaka na svoj način. Beyonce je odjenula Givenchy, a haljina je naručena posebno za nju. Medijima je pozirala pokazavši svoje izvrsno tijelo. Ponosno je sve to promatrao Jay-Z.

Za najupečatljiviji trenutak večeri pobrinula se, s druge strane, Rihanna. Odjevena u kreaciju kineskog dizajnera Gua Peija, raskošnim žutim kaputom oduševila je prisutne. Neizostavna Kim Kardashian odjenula je bijelu haljinu Roberta Cavallija. Pod ruku je stigla sa svojim suprugom Kanyeom Westom, a izgledala je prekrasno. Iako joj nekad davno Anna nije dopuštala dolazak na Met, vremena su se promijenila. Ne samo da je tamo stigla Kim, već i njezina majka Kris Jenner te sestra Kendall. U svakom slučaju, u New Yorku je sinoć bilo osebujno. U galeriji pogledajte tko je sve stigao na bal u Met.

>>Hej, Katie, gdje ti je zvijer? Pogledajte tko je zgrozio toaletama na Met Gala

>>Najbolje haljine crvenog tepiha za koji ulaznica stoji nevjerojatnih 136.000 kuna

Komentara 1

LI
liliZG
14:33 05.05.2015.

tema je Kina, pol ovih haljina nema veze sa kinom, a niti styling.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije