Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Beyonce je bila na umjetnoj oplodnji i zna spol blizanaca

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
03.02.2017.
u 15:43

Nakon što je pjevačica na Instagramu objavila vijest da je trudna i da nosi blizance proširila se glasina da je bila na umjetnoj oplodnji i da će Blue Ivy dobiti brata i sestru

Beyonce će roditi dječaka i djevojčicu, piše Radar Online. Samo dva dana nakon što je objavila da je trudna i da nosi blizance proširio se trač kako je pjevačica zatrudnjela umjetnom oplodnjom i da će njena kći Blue Ivy uskoro dobiti brata i sestru.

- Beyonce je dugo pokušavala, ali nije joj uspjelo zatrudnjeti prirodnim putem i zato se odlučila na umjetnu oplodnju - rekao je za Radar Online izvor blizak Beyonce i njenom suprugu Jay Z-u. 

Obožavatelji ovog najutjecajnijeg i najbogatijeg glazbenog para zadnjih mjeseci su počeli sumnjati kako se par rastaje jer se duže vrijeme nisu zajedno pojavili u javnosti.

- Beyonce se nada da je vijest o njenoj trudnoći razveselila obožavatelje i da je konačno stala na kraj tračevima o razvodu i Jay Z-im prevarama - kaže izvor. 

>>Mediji nagađali da se rastaje, a Beyonce objavila iznenađujuću vijest!

>>Beyonce objavila editorijal u kojem ponosno pozira gola s trudničkim trbuhom

Komentara 2

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
16:45 03.02.2017.

Dobro , a tko je sretnik???

GO
goronja
16:46 03.02.2017.

Kad će ta žena naći normalnog i zdravog pastuha a ne ovog nigera imati blizu sebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije