Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva prilika

Hologram Davida Attenborougha vodit će ljude londonskim muzejom u virtualnoj stvarnosti

David Attenborough
Foto: Sky
20.04.2017.
u 14:35

- Projekt ljudima nudi jedinstvenu priliku: da istražuju rijetke predmete, od kojih su neki stari milijune godina, izbliza - komentirao je Attenborough

Ako se oduvijek željeli družiti se s uglednim naturalistom Davidom Attenboroughom, sad imate priliku za to. Naime, hologram Sir Davida vodit će ljude londonskim Muzejom povijesti prirode unutar svijeta virtualne stvarnosti, prenosi Sky News.

Posjetitelji će tako, koristeći "kacigu" za virtualnu stvarnost i ručne kontrolere, moći proučavati fosile dinosaura, kosti i različite insekte dok ih vodi Attenborough, a sve iz udobnosti vlastitog doma. Korisnici predmete neće moći samo gledati, već i virtualno primati, pomicati...

- Projekt ljudima nudi jedinstvenu priliku: da istražuju rijetke predmete, od kojih su neki stari milijune godina, izbliza - komentirao je Attenborough.

>> Ovo su najbolje znanstvene i obrazovne aplikacije koje biste trebali imati

>> Attenborough: Ljudi su kuga na planetu. Trebamo rađati manje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije