Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELUX

Razmišljate o uređenju potkrovlja?

velux
28.06.2010.
u 07:02

Uredite svoje potkrovlje, preselite svoj životni prostor pod nebo i uživajte u pogledu, obilju svjetlosti i svježeg zraka – živite život u ravnoteži.

Uredite svoje potkrovlje, preselite svoj životni prostor pod nebo i uživajte u pogledu, obilju svjetlosti i svježeg zraka – živite život u ravnoteži.

Sudjelujte u nagradnom natječaju "Biramo najpotkrovlje" koji organizira Velux. Svi kupci Veluxova seta sa sigurnosnim staklom 73G, što uključuje krovni prozor, izolacijski set, opšav i vanjsku tendu između 1. svibnja i 1. studenog 2010. mogu sudjelovati u natječaju za odabir najboljeg rješenja potkrovlja i osvojiti jednu od ukupno pet novčanih nagrada  od 5000 kuna za otkup autorskih fotografija. Ukupni fond nagrada iznosi 25.000 kuna. O pet pobjednika natječaja odlučuje tročlani žiri.

Za sudjelovanje se možete prijaviti do 1. siječnja 2011. na www.velux.hr,. Trebate ispuniti prijavni obrazac, poslati fotografije potkrovlja i kopiju računa za set sa sigurnosnim staklom -73G.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:52 28.06.2010.

Je! Skupo ali ispadne jeftinije nego m2 gradjevinskog zemljišta

DO
doktorica
07:31 28.06.2010.

To je prilično skupo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?