Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavne iskre

Petar Ćiritović: Sretan sam u vezi s 27-godišnjom Anteom

DOLINA SUNCA
arhiva
11.11.2009.
u 16:02

Glumac je nedavno, ne izgovarajući njezino ime medijima, otkrio da ga je njegova djevojka osvojila osmijehom, pameću i izgledom te da je sa zrelijom osobom sličnoj sebi spreman ući i u brak.

 – Nije to nova veza. S Anteom sam skoro godinu dana – zadovoljan i sretan. Samo ne volim pričati o svom privatnom životu pa nitko nije znao – rekao je glumac Petar Ćiritović koji u seriji “Dolina sunca” utjelovljuje zločestog dečka Jurana Vitezovića. Iako su ga njegove uloge obilježavale i u stvarnom životu, čini se da je 31-godišnjak u zbilji ipak mekšeg srca.

U njega je sad pustio i 27-godišnju Anteu Šimac. Za njihovu vezu doznalo se prošlog petka kada su zaljubljenog glumca fotografi snimili na autobusnom kolodvoru, gdje je dočekao svoju dragu Splićanku. Ne sluteći da su “ulovljeni”, par je pred objektivima izmjenjivao nježnosti, a nakon prvog ushita zaputili su se u njegov dom u zagrebačkoj Dubravi.Naime, studenticu Anteu i Petra koji vezu uspješno održavaju kilometrima razdvojeni, prije osam mjeseci upoznala je zajednička prijateljica iz Splita.

Glumac je nedavno, još ne izgovarajući njezino ime, medijima otkrio da ga je jedna djevojka osvojila osmijehom, pameću i izgledom te da je sa zrelijom osobom sličnoj sebi, spreman ući i u brak. Petra Ćiritovića prije Antee Šimac, mediji su povezivali s Marijom Cvitanovićem. Ljubio je i svoju kolegicu sa seta – glumicu Bugu Župarić, koja u “Dolini sunca” odnedavno glumi zavodljivu spletkaricu Saru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije