Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spring break

Novaljskim ljepoticama kiša ne može ništa - Nova sezona u Papayi

papaya (1)
Foto: Goran Perešin/Papaya
1/5
01.06.2013.
u 08:30

- Nevjerojatan je osjećaj biti ponovno u Hrvatskoj. Svirati na ovako lijepom mjestu kao što je Papaya posebna je inspiracija za nas, kazala su braća Dimitri Vegas i Like Mike iz Belgije

Ljubitelji novaljske Papaye zanemarili su loše vrijeme i ovih dana plesali do ranih jutarnjih sati na otvaranju ljetne sezone 2013.

Belgijska braća Dimitri Vegas i Like Mike na najbolji su mogući način najavili ljeto koje će biti puno dobre glazbe i stranih gostovanja, a otvaranje kluba nisu propustile ni ljepotice Adrijana Dejanović te mlada pjevačka nada, Novaljka Petra Kovačević. 

- Nevjerojatan je osjećaj biti ponovno u Hrvatskoj. Svirati na ovako lijepom mjestu kao što je Papaya posebna je inspiracija za nas. Hvala divnoj publici, unatoč lošijim vremenskim uvjetima bila je ovo nevjerojatna večeri. Vidimo se idućeg vikenda na Umaginationu! bio je pun riječi hvale Dimitri Vegas.

Najranije otvorenje kluba u povijesti produžit će ljetnu sezonu 2013. za nekoliko tjedana, a ona će trajati više od 110 sunčanih dana, kažu organizatori najavljujući kako  Papaya nastavlja program kroz lipanj legendarnim After beach partijima, a od 21. lipnja očekuje se Electro Beach World Tour predvođen DJ-ima kao što je Otto Knows kada će biti otvorena i glavna festivalska pozornica Papaye.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije