Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Više od sto dućana s odjećom u centru grada radilo sve do ponoći

shopping (1)
Foto: Pixsell
1/7
Autori: mpu/VLM, nam/VLM
30.06.2010.
u 08:00

U više od sto dućana nakon 20 sati očekivalisu su vas popusti i do 80 posto, a trgovine su zatvorene u ponoć

U organizaciji “The best shop” magazina večeras je održan prvi “The Best shop Shopping night”. Više od 100 dućana s odjećom u centru Zagreba bilo je otvoreno od 20 do 24 sata uz prigodan popust od 10 pa do čak 80 posto. Organizatori su se pobrinuli da na događaju budu poznate osobe, pa su se na terasi u Bogovićevoj prije pohoda po dućanima mogli vidjeti Hamed i Sayon Bangoura, Boris Kosmač, Simona Šajn (donedavno Gotovac)...

– Htjeli smo ljudima omogućiti da spoje ugodno s korisnim. Planiramo ovakav događaj opet na jesen – rekla je Melisa Skender, urednica “The Best shop” magazina.

Prvi The Best Shop Shopping Night te popusti u sklopu ove akcije važile sue u trgovinama koje su bile obilježene plakatom s natpisom "The Best Shop Shopping Night". Cilj ovakve akcije je osvježiti noćni život u srcu grada Zagreba te omogućiti kupcima dodatni ljetni popust.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
12:10 30.06.2010.

Iz središnjice na rasprodaju, idemo političari debelokošci, mater vam je.em, prilika je idealna za uštede.

BL
blitva
17:17 30.06.2010.

IČI ČU I JA

NE
nettko
21:57 30.06.2010.

yesssssss!!!!!!! DIGLI CIJENE 200%%%pa sad spuštaju 50% šoping za idiote-fala bogu ima ih u rvatskoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije