Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek u trendu

I žene koje su prešle pedesetu nose tajice i poderane traperice

Helen Mirren (1)
Pixsell
05.07.2011.
u 17:00

Tek trećina žena u dobi od 50 do 74 godine uzima u obzir svoje godine kada je riječ o kupnji odjeće, pokazalo je novo istraživanje časopisa Saga

Tek trećina žena u dobi od 50 do 74 godine uzima u obzir svoje godine kada je riječ o kupnji odjeće, pokazalo je novo istraživanje časopisa Saga provedeno na 4540 žena. Žene u toj dobi često biraju moderne duge haljine, majice bez rukava pa i poderane traperice. Svaka peta žena između 50 i 59 godina bira tajice, a njih 20 posto ponosno pokazuje obline u bikiniju.

Helen Mirren, Susan Sarandon i Jane Fonda uzori su ženama koje žele izgledati dobro i nakon 50. godine. Istraživači su otkrili i da je starijim ženama primjerenost ključ pri kupnji odjeće, a dvije trećine žena odgovorile su da su im njihov životni stil, prigoda i veličina važniji od dobi kad kupuju, prenosi Daily Mail.

Ključne riječi

Komentara 3

ZG
zgegi
16:51 06.07.2011.

Kakav mutav članak... Zamisli skandala: žene iznad 50 često biraju majice bez rukava pa i poderane traperice, o oblinama u bikiniju da i ne govorimo. Vjerojatno bi bilo najbolje da se zabrade u crni čador od glave do pete. U stvari najbolje bi bilo da se zakonom propišu starost, tjelesne dimenzije i vrsta odjeće koju bi ljudi nedajbože smjeli nositi. Pljuc!

VE
velikazmija
21:08 10.07.2011.

lipo je lipo viditi utegnute babe kad vlažne traperice jedva navuču na obline --i onda onako ukočene kočoper se -- i kad dođe doma treba muž te traperice potezati do tu zmiljsku kožu svuče -- zar njie lipše spontano i prikladna odijeća toj dobi -- i -hodaš normalno i bez bolno--

BI
Bisera
23:34 15.08.2011.

a i pivski trbuhi su jsko lijepi za vidit ajmeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije