Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život nije bajka

Dok ne nađe princa na bijelom konju, žena poljubi 22 žapca

ljubav
Arhiva VL-a
19.03.2011.
u 16:44

Poslije prijevara, loših spojeva i nekoliko veza na jednu noć, slijedi prava ljubav, a žena je prepoznaje već nakon četiri tjedna veze

Zna se da je put do prave ljubavi trnovit, ali istraživači su nas gotovo zastrašili koliko on može biti dugačak i bolan! Naći “onog pravog” nije nimalo jednostavan, brz i bezbolan postupak...

Novo istraživanje tvrdi kako prosječna žena poljubi 22 muškarca, ima četiri duge veze i pri tome pet puta slomi srce prije nego što nađe pravog muškarca! Jedna žena na putu do prave ljubavi isto tako prođe kroz šest loših spojeva, ima šest veza na jednu noć i prevarena je čak četiri puta, prenosi Daily Express.

Prosječni muškarac ipak mora proći još više toga. On poljubi 23 žene i ima deset veza na jednu noć prije nego što se uspije skrasiti kraj jedne žene. No i muško je srce na putu do prave ljubavi slomljeno šest puta, pokazala je studija u kojoj je sudjelovalo 2000 ljudi. Prosječna žena prvog mladića ima s 15 godina, a iziđe s devet muškaraca prije onog pravog. No kada nađe savršenog, to zna već u prva četiri tjedna veze.

– Svi znamo koliko je teško pronaći pravu ljubav, no kada se sve skupa zbroji, djeluje zastrašujuće – smatra Dean Adams s portala za spojeve meeteez.com.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Energyman
Energyman
07:19 23.05.2011.

Seks je izmjena dobrih i loših poruka. Evo primjer: Uspješan stariji poslovni čovjek i mlada žena koja voli zabavu: Ona pokupi od njega energiju za biznis, ali nema svijest ni mudrost kako se to radi pa počinje unovčivati ono štoto razumije... seks. Nadalje ona pokupi i predispozicije za sve menađerske bolesti poput angine pektoris, rak stanja itd. Nadalje on od nje pokupi nepromišljenost, pa počne raditi greške u svom poslu, te pokupi i energije svih muškaraca sa kojima je ona ikad prije spavala. Malo dobije njezine mladenačke vitalnosti, ali to brzo potroši na izgaranje u svom poslu. Da ne govorim o tome da kad njegova žena sazna, a uvijek sazna da automatski gubi pravu podršku i sve se onda polako počne rušiti kao kula od karata. Ako želite osobu svog života, prvo molite Boga da naiđe, a onda ju kušajte bez seksa barem dvije godine. Tek onda ženi.

LI
liliZG
11:13 02.06.2011.

Ma dečki , to vam je opet britasko ili američko istraživanje, .......dakle ne vrijedi za naše podeblje.........iako kada gledam te mlade curice, nit joj možeš odrediti točnu dob, a i namjere su im pomaknute........

HL
hlad
15:57 21.07.2011.

Ljudi danas neozbiljno svaćaju ljubav. Baš se pitam jesu li te žene stvarno voljele te \"žapce\", jer da jesu ne bi ih mijenjale k\' o čarape.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije