Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend zabava u Jabuci

Obucite crno, leather, latex ili rubber i dođite na zabavu u Jabuku

Jabuka
Foto: Vecernji.hr
1/2
07.04.2017.
u 17:19

Danas je termin rezerviran za Pure Electro - jedan od poznatijih elektornskih partija. U subotu je na programu Night in Eighties

I ovog vikenda u Jabuci nastavlja se program alternativne kulture u najstarijem zagrebačkom klubu. 

Danas je termin rezerviran za Pure Electro - jedan od poznatijih elektornskih partija. U subotu je na programu Night in Eighties DJ dvojca poznatih pod nazivom Fat Friends. Programi počinju u 23 sata, besplatan ulaz i happy hour, traje do 24 sata, nakon toga ulaz je 20 kuna.

Pure Electro je program koji postoji od 2009. godine, vode ga DJ End i DJ Redlilly. Party je od samog početka stekao kultni status među članovima dark electro, EBM, industrial scene. Ovog vikenda u Jabuci je prvi party sezone.

Nakon dulje pauze bit će to jedan od većih EBM, dark electro, futurepop, industrial, dark wave, synthpop partija u gradu. Dress code je crno, leather, latex, rubber - dress to impress.

U subotu je na programu duo Fat Friends s programom Night in Eighties. Puštaju poznatije i manje poznate bendove i pjesme iz osamdesetih, kao i novija imena koja se nastavlju taj zvuk.

>> Naše sladolede liže već treći naraštaj Zagrepčana

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:41 07.04.2017.

Uništili ste legendarni klub!Katastrofa!Tam sam provel dobar dio mladosti!Koncerti,komadi,cuganje,uvijek puna,a sad srednja žalost,katastrofa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije