Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija

Kava i kolač gratis u Tjednu gableca

03.10.2013., Zagreb - U bavarskom restoranu Maximilian gosti uzivaju kao na  Oktoberfestu. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
13.10.2015.
u 21:19

Do kraja godine traje i Gastro avantura, u kojoj se ostvaruje popust od 10% na usluge u 40 restorana

Stari fijaker, Maximilian, Pivnica Medvedgrad, Pivana i Pri Zvoncu samo su neki od zagrebačkih restorana u kojima se do petka održava Tjedan gableca u organizaciji Dinersa.

–Sve one koji gablece plate Diners Club karticom, osim raznovrsnih menija domaće i internacionalne kuhinje, očekuju besplatni kava i kolač - objasnili su pogodnosti iz Dinersa te dodali kako Tjedan gableca traje do 16. listopada.

Također, napomenuli su, započela je i Gastro avantura, u sklopu koje korisnici njihove kartice do kraja 2015. godine, u četrdeset odabranih zagrebačkih restorana, ostvaruju popust od deset posto.

Detaljan popis svih restorana Dinersove Gastro avanture dostupan je na internetskoj stranici dinersposebnozavas.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije