Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti

Zagrepčani uživali na Sljemenu gdje je napadalo 14 cm snijega

Sljeme
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/17
26.12.2014.
u 19:15

Niske temperature pogodne su za održavanje skijaških staza za utrku Snjezne kraljice koja bi se trebala održati od 4. siječnja

Vrh zagrebačke gore zabijelilo je 14 centimetara snijega koji je došao kao najbolji poklon Zagrepčanima u ove blagdanske dane ali i organizatorima Snježne kraljice koji prošle godine nisu imali te sreće pa je utrka otkazana.

Nakon ovoga utrka ove godine nebi trebala biti upitna, posebno iz razloga što se još u nedjelju očekuje znatno veći snijeg.

I dok organizatori rade na stazi, Zagrepčani su odmah pohitali kako bi uživali u sniježnim radostima. Ipak, za pravi užitak i skijanje morati će pričekati da se stazama prvo puste propfesionalci.

Na Sljemenu nova borba s prirodom: Božić nam je dan D, odluka 30. 12.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije