Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg kralja tomislava

Za ledeni park na Tomislavcu postavili drvce i uređuju klizalište

24.11.2014., Zagreb - U tijeku su radovi na uredjenju Tomislavovog trga za ovogodisnje blagdane. Gradi se klizaliste, a danas je postavljen i bor. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
25.11.2014.
u 09:00

"Ledeni park na Tomislavcu" trebao bi početi 5. prosinca, a uz klizalište, bit će i šator s gastronomskim delicijama

Veliko božićno drvce postavljeno je jučer na Trgu kralja Tomislava, a polako se počinje nazirati i vizura projekcije "Ledeni park na Tomislavcu", koju je Turistička zajednica grada Zagreba na nedavnom predstavljanju manifestacije "Advent u Zagrebu" pokazala javnosti.

Iskopali su i temelje za gotovo dvije tisuće kvadrata veliko klizalište uz Umjetnički paviljon. Iz organizacije su još uvijek tajnoviti o detaljnom programu, no zna se da počinje 5. prosinca, a uz klizalište će niknuti i šator s bogatim izborom gastronomskih delicija pripremanih u kuhinjama zagrebačkih restorana.

– Na klizalištu će se kroz dan održavati programi za djecu, škole klizanja, nastupi klizača i klizačica zagrebačkih klubova te predstave na ledu – pišu na službenoj Facebook stranici.

Iz TZGZ-a kazali su da će cijena ulaza u klizalište biti 20, dok je najam klizaljki 10 kuna.

Komentara 1

MM
Mina Marina
12:58 25.11.2014.

Pa kome je trebalo to raskopavanje krasnog trga? Je l' nisu mogli postaviti montažno klizalište? Stvarno se razbacuju parama, Bandić očito i dalje "dela"! A propos, "Tomislavac" je uvijek bio Tomislavov dom na Sljemenu, ovo je "Tomislavov trg".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije