Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreće akcija

Vozite se Eko taxijem, platite Mastercard® karticama i uštedite 20% od svake vožnje

Eko taxi
Foto: Promo
20.03.2017.
u 07:00

Od ponedjeljka, 20. ožujka, kreće akcija kojom svaki korisnik Eko taxija koji vožnju plaća Mastercard ili Maestro karticama od svakog računa štedi 20%

Povoljnije cijene, viša razina usluge i inovativni koncept ekološki osviještenog gradskog prijevoza ključni su elementi uspjeha Eko taxija na tržištu na kojem posluje.

Inovacije u kvaliteti usluge su u samoj srži našeg poslovanja i poslovne filozofije, time smo na tržištu i zauzeli svoju poziciju i svjesni smo da moramo i nastaviti našim korisnicima nuditi bolju i dostupniju vožnju, jednostavnije naručivanje vozila, jednostavnije plaćanje.

„Inovacije i više mogućnosti za naše putnike razvijamo i u suradnji s našim partnerima. Od danas za svako beskontaktno plaćanje Mastercard ili Maestro karticama preko POS uređaja u automobilu, ili Mastercard karticom iz aplikacije, vožnja je 20% jeftinija“, izjavila je Ivana Šimundić Vulin iz Eko taxija.

Osim toga, nedavno je lansirana i Eko taxi aplikacija koja pruža mogućnost plaćanja karticama preko same aplikacije, a standardi sigurnosti podataka su na jednakoj razini s bankarskim uslugama.

„Osiguravanjem popusta za plaćanje beskontaktnim Mastercard i Maestro karticama u vozilu te našim karticama preko aplikacije pokazujemo da razumijemo navike karakteristične za današnji način života u kojem brzina i praktičnost postaju sve važniji, pogotovo kad je riječ o gradskoj vožnji. Naime, prislanjanjem beskontaktne kartice plaćanje je gotovo u nekoliko sekundi“, poručila je Sanja Žigić, direktorica kompanije Mastercard u Hrvatskoj. „Također, Zagreb postaje sve važnija turistička destinacija koju je 2016. posjetilo 1,1 milijun turista koji su, pak, ostvarili blizu 2 milijuna noćenja. Na ovaj način im osiguravamo još bolji doživljaj našeg grada.“

Ovom akcijom Eko taxija i Mastercarda svaka je vožnja 20% jeftinija, a mogućnosti i naručivanja i plaćanja jednostavnije. To je ono što nudimo korisnicima i to je smjer u kojem nastavljamo razvijati poslovanje: povoljnije, dostupnije, jednostavnije – u bilo koje doba dana ili noći, po kiši ili snijegu, suncu ili magli.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije