Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradska uprava

Vesna Kusin poručila da se odlično snalazi s novim zadacima

kusin
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.10.2014.
u 14:30

Dogradonačelnica tvrdi da s Milanom Bandićem nije u kontaktu, a o tome hoće li ga posjetiti tek mora razmisliti.

Da u gradskoj upravi sve funkcionira bez problema, poručila je zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin komentirajući situaciju u Zagrebu nakon uhićenja gradonačelnika Milana Bandića.

Na današnjem otkrivanju replike rimske stele u parku Ribnjak rekla je da je gradonačelnik toliko dobro ustrojio upravu da funkcionira i u njegovom odsustvu te da se ona i Sandra Švaljek odlično snalaze.

– Možda nas do sada niste dovoljno pratili, ali ovim tempom radim od kada sam na svojoj funkciji i sada nastavljam uz samo malo veći opseg posla - rekla je Kusin i podsjetila da - što vas više tlače, to bolje radite.

Također je demantirala medijske napise da je Milan Bandić održao kolegij sa suradnicima nakon uhićenja te je napomenula da nije u kontaktu s njime. O tome hoće li ga posjetiti, tek mora razmisliti.

>> Bandić i Ljubičić odvezeni u bolnicu pa vraćeni u ćeliju

Komentara 2

PP
PPS9
14:54 26.10.2014.

Prvo Vesna veli "treba sa su tri dana da se smirim.." onda veli "dobro se snalazim..." Dobro, kak skvadra zavrsi na poziciji dogradonacelnice.... Ak si na toj poziji, onda se podrazumjeva da znas kaj delas. Po meni bi trebalo frknu sve ove provale emocija van, daj joj 90 dana bez medijskih divljanja da se vidi kaj i kak...i nakon toga bum svi imali jednu lepu sliku. Il' je zenka OK, il' nije. I jos jedna stvak kaj me nervira.....vec mi je dost tih nositelja lista...zakaj se gradonacelnik(ca) ne bira direktno? Bez obzira dal si u SDP ili HDZ partiji...ili partiji "Male Crne Macke" koju bum pokrenul. Svaki bedak ima neku partiju u HR, zakaj ne bi ja ;=)

VI
vibrator
21:05 25.10.2014.

rekla je Kusin i podsjetila da - što vas više tlače, to bolje radite. krivo: bolje delate. koja je to stalna potreba, citiranja nekih narodnih poslovica u obavljanju svakodnevnog posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije