Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povodom Dana grada

Veliki specijal na šest stranica: Kakav Zagreb želimo?

djeca park
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
29.05.2015.
u 23:24

U velikom specijalu Večernjeg lista na šest stranica, povodom Dana grada Zagreba, pročitajte mišljenje stručnjaka o tome kako bi se metropola trebala razvijati sljedećih godina.

 U velikom specijalu Večernjeg lista na šest stranica, povodom Dana grada Zagreba, stručnjaci predlažu kako bi se metropola trebala razvijati sljedećih godina i kako učiniti da život bude ugodniji u njoj.

"Treba više parkova, uređen Donji grad, a umjesto rotora bolje je rješenje novi most na zapadu grada", samo su neki od prijedloga razvoja Zagreba u područjima prometa, infrastrukture, zdravstva, arhitekture, zabave i ugostiteljstva i drugih.

Veliki specijal na šest stranica "Kakav Zagreb želimo" čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote.

Ključne riječi

Komentara 14

LI
lipa75
08:40 30.05.2015.

Zagreb nije samo Trg bana Jelačića ili Zrinjevac. Zagreb su sve sumorne ulice oronulih fasada u koje desetljećima nitko nista nije uložio. Zagrepčani, nema više socijalizma i čekanja da netko drugi plati. Uredimo svoje. Znamo se sminkati s mobitelima, autima, dizajnerskom odjećom, ali još nije proradila svijest da smo kupili društvene stanove , da su naši i da ih nitko umjesto nas neće urediti. Time ćemo doprinijeti ljepoti našeg Zagreba, na isti način kako to rade u manjim gradovima uredjujuci kuće i okućnice.

DA
danho
09:13 30.05.2015.

U ZG se gradi bez ikakvog reda, osim samog centra sto je onako dve ulice ostatak je ruglo jad i bijeda...nagrdio je socijalizam ovaj samo nastavlja

ZG
zgbuco
13:34 30.05.2015.

Sigurno ne ovakav kak si ga zamišlja ovaj kaj sebe naziva gradonačeknikom. Još samo fali da njegovi sljedbenici predlože da se makne Jelačić ili Tomislav, pa se postavi njega na ta mjesta. Žalosno je kaj niko javno ne pita čije novce troši na svoje sulude projekte. A još je žalosnije kaj su ljudi sljepi pored zdravih očiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije