Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
učinio im se sumnjivim

Ukrao meso za burek iz pekare, a onda ga ulovili građani!

burek
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
25.07.2014.
u 21:12

Bojan N. ubrzo je priveden, a to mu nije bio prvi put da se našao u takvoj situaciji jer je i ranije bio evidentiran zbog krađa i sličnih imovinskih delikata

Zbog nekoliko kilograma smrznutog mljevenog mesa i plijena vrijednog tek nekoliko stotina kuna kojeg se domogao u kući 68-godišnjakinje u Ulici Pavla Štoosa u Zaprešiću u četvrtak je priveden Bojan N. (54).

Na svoj pohod je krenuo malo prije 6.30 sati kada je provalio u kuću, iz koje ipak nije otišao s bogatim plijenom. Sat vremena poslije bio je u Dubravici u Sutlanskim dolinama blizu slovenske granice. Ondje je odlučio provaliti u pekaru, što mu je i uspjelo nakon što je obio prozor. Unutra se "poslužio" mesom za bureke, a kada je krenuo van, ugledalo ga je nekoliko građana. Kako su znali da pekara ne radi, učinio im se sumnjivim te su ga zaustavili i pozvali policiju.

Bojan N. ubrzo je priveden, a to mu nije bio prvi put da se našao u takvoj situaciji, jer je i prije bio evidentiran zbog krađa i sličnih imovinskih delikata, ali i zbog sudjelovanja u tučnjavama te nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

>>Lupali i vikali 'daj nam burek' pa ih vlasnik pekare izbo nožem

Komentara 6

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
09:34 26.07.2014.

Smrznuto mljeveno meso?!!!! Pa zar nije svjeze meso u bureku?! Ajme lazu me jer uvjek kazu da je svjeze a oni to smrzavaju. ko zna sta je jo sujutra. molim inspekcije da odu u sve peknjice i provjere meso uzimajuci uzorak.

SJ
Sve je uzalud
21:19 26.07.2014.

....građani stoje na beznačajniom mjestima i hvataju lopove.....a pored sabora i vlade nema pasa da hvata lopine..............

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:37 26.07.2014.

U

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije