Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji kvart

Kvartovska tribina za četvrt Brezovica u srijedu u 19 sati

19.02.2014., Zagreb - Kvartovska tribina Vecernjeg lista za Gradsku cetvrt Novi Zagreb - zapad.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
26.04.2015.
u 09:23

Građani svoja pitanja mogu slati na e-mail: gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti pozivom na broj 01/6300-455

Hoće li se i kada proširiti Osnovna škola Brezovica, kada je planirano proširenje gradskog groblja, hoće li se asfaltirati Desprimska ulica i napraviti zajednički prostor za druženje stanovnika... samo je dio pristiglih pitanja uoči održavanja nove Večernjakove kvartovske tribine "Želite li bolji kvart". Nova jednosatna rasprava namijenjena je stanarima gradske četvrti Brezovica, a održat će se u srijedu 29. travnja u velikoj dvorani četvrti Brezovica, Brezovička cesta 100 u 19 sati.

Sve do srijede i početka same tribine stanovnici te gradske četvrti svoja pitanja, pritužbe i prijedloge za poboljšanje života u svojoj gradskoj četvrti mogu slati na e-mail: gradska@vecernji.net ili pitanje postaviti pozivom na broj telefona 01/ 6300-455.

Na sva tako pristigla pitanja bit će odgovoreno u idućih mjesec dana u tiskanom i internetskom izdanju Večernjaka, a građani će pitanja moći postavljati i za trajanja same tribine. Na pitanja Večernjakovih čitatelja odgovarat će gradski pročelnici, njihovi suradnici i predstavnici Zagrebačkog holdinga. 

Komentara 7

SA
samojaija
08:14 27.04.2015.

Kada će se građane Brezovice tretirati kao građane grada Zagreba: i oni plaćaju isti prirez kao i stanovnici ostalih gradskih četvrti. Da li znate da stanovnici Kupinečkog Kraljevca, Grančara, Hudog Biteka...... ako zakasne na autobus u 8.50 moraju na suncu,, kiši, snijegu, vjetru čekati slijedeći autobus do 10.10? Znate li i da ne mogu krenuti prema gradu između 9.30 i 10.50 sati? Znate li zašto? Zato jer jedan sat i pedeset minuta nema autobusne linije. Znate li da je u neke autobuse nemoguće ući? Znate li da je iz nekih autobusa nemoguće izaći ako ne izlazite na krajnjoj stanici?

MO
morph667
12:56 27.04.2015.

Kad izdvoje i Donju Dubravu, Stenjevec,Podsused -Vrapče, Podsljeme i Sesvete, jer i to su načelno prigradske četvrti. ;-)

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
10:29 26.04.2015.

Kad ce Grad Zagreb izdvojiti gradsku cetvrt Brezovica iz gradske cetvrti u prigradsku cetvrt sto ona zapravo i je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije