Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do 31. svibnja

Traže se najljepša okućnica i balkon

okućnica
TZ Samobor
21.04.2015.
u 09:11

TZ Samobor raspisao natječaj, potrebno je priložiti i fotografiju svoje okućnice, odnosno balkona te je poslati mailom ili faksom

Turistička zajednica grada Samobora raspisala je natječaj Najokućnica grada Samobora i najbalkon privatne kuće / stambene zgrade za ovu godinu.

Građani Samobora i okolice tako se mogu prijaviti u TZ Samobor na telefon 3360-044, faks 3360-050 ili e–mail info@tz-samobor.hr. Uz prijavu s adresom građani su obvezni priložiti fotografiju svoje okućnice, odnosno balkona. Rok za prijavu je 31. svibnja, a komisija Turističke zajednice grada Samobora obići će teren između 1. i 3. lipnja.

– Nagrade u kategoriji okućnica su sadnice u vrijednosti 1500 kuna za 1. mjesto, 1000 kuna za 2. mjesto te 800 kuna za 3. mjesto. U kategoriji balkona nagrade su sadnice u vrijednosti 800 kn za 1. mjesto, 500 kn za 2. mjesto te 300 kn za 3. mjesto – rekli su iz TZ Samobora.

Komentara 1

SA
samoborka
23:57 21.04.2015.

Lijepo što su pokrenuli tu akciju. A bilo bi još i ljepše kada bi se napokon sjetili ukrasiti balkone i prozore zgrada na glavnom gradskom trgu nekim lijepim cvijecem. Središte Grada je pretmurno. Premalo je cvijeca po hrvatskim balkonima za razliku od gradova u Italiji, Austriji, pa i Sloveniji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije